zaterdag 9 juli 2011

09 juli 2011 - We hebben een huis!!

Afgelopen donderdag waren we uitgenodigd op het kantoor van de woningbouwvereniging en we hadden niet veel hoop dat we snel een woning hadden. Niettemin zei de medewerkster dat ze waarschijnlijk een hele leuke woning voor ons had. En dat had ze! We waren meteen verkocht en we zijn 's middags meteen naar de aannemer gelopen om ons het huis te laten zien. Zoals op de foto's ook te zien is, is het nog een puinhoop dus we hebben maar een vage indruk opgedaan. Maar we hebben ook de bouwtekeningen en het huis is echt veel groter als wat we nu hebben. We hebben gisteren dan ook laten weten dat we de woning graag nemen! De beide buurtjes zijn ook blij. Onze rechterbuurvrouw verhuist naar de straat hierachter (waar wij dus op de kop komen wonen), dus die zien we ook nog wel. En onze linkerbuurvrouw blijft er wonen, dus daar kan ik ook nog vaak op bezoek en zij bij mij!
Hierbij foto's zoals het huis nu is:

De vooraanzicht, maar die verandert nog helemaal omdat het 4 ramen worden aan de voorkant.
De rechterdeur wordt onze voordeur. De linkerdeur is van eenzelfde woning, maar dan gespiegeld.
 Ons huis aan de achterkant. Links en rechts komen raampjes en in het midden (links van Robin) 2 openslaande tuindeuren. Het rechterraampje van de keuken houden we.
 Een idee van de achterkant. In het midden van de tuinen komt nog een schutting. Naast ons keukenraampje gaat het verder in de woning naast ons. Geen supergrote tuin, maar we kunnen buitenzitten én er is genoeg ruimte voor de was en dat is allemaal het belangrijkst.
 De binnenkant vanaf voren. Nog een bouwval....
 Links een heerlijke rechte muur van 8 meter!
Binnen genomen vanaf achter. Er komen dus 4 ramen aan de voorkant. 3 Dubbele en 1 enkele op de plaats waar nu de rode deur voor staat. Veel licht dus!

We zijn dus héél, héél, hééééél erg blij!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten