maandag 19 september 2011

19 september 2011

Vandaag hadden we de sleutel moeten krijgen..... Hadden moeten krijgen, want het loopt allemaal nogal tegen en het huis is nog lang niet zo ver dat we erin kunnen. Ze zijn nu boven heel hard bezig om de vloer en het dak te herstellen, verstevigen en weet ik wat niet allemaal nog meer, maar ook beneden zal er nog een hoop moeten. De wc zit er nog niet in, de trap moet nog geplaatst worden met de kast daaronder, het keukenblok moet er nog in en ga zo maar door. Het jammere is dat we ook niet weten hoe lang het nog gaat duren, want de uitvoerder durft geen schatting te maken. Pas als hij het zeker weet, horen we het.... We gaan zelf maar even uit van een maand. Hopenlijk is het eerder, maar misschien dat het ook nog wat later wordt...

In de tussentijd gaat het werk in de Jasmijnstraat onverstoord door. Wat mij positief verbaasde, was de verandering van de dakkapel aan de achterkant van het huis. Was het voorheen nog puntig:


nu komen ze er heel hoekig uit te zien. Ik vind het heel mooi staan en voor de (toekomstige) bewoners zal het ook wel wat extra ruimte scheppen op die slaapkamer.


In dit geval is geen nieuws ook geen goed nieuws, want dat betekent dat ik over het huis niets te melden heb. Pas als er wel nieuws komt, is het ook goed nieuws, want dat zal inhouden dat we te horen krijgen wanneer we dan éindelijk de sleutel op kunnen komen halen.

Spannend allemaal!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten