donderdag 22 september 2011

22 september 2011

Hoewel de trap er nog niet in zit, begint het nu toch echt op te schieten. Grappig dat iets er de ene dag nog niet is en de andere dag er staat. Er wordt ook hard gewerkt door diverse bedrijven. Bouwgroep Peters is uiteraard de hoofduitvoerder, maar ook H&R installatie en Sturm en Dekker zie ik er geregeld rondlopen (en dan zal ik vast nog wel wat vergeten!)

De muren zijn inmiddels ook gefreesd en de leidingen voor het water zijn getrokken. Boven zijn de muren nu ingetekend, dus er is voorzichtig een idee te krijgen van hoe het gaat worden. En zonder dat de muren staan, lijkt het klein! Maar dat vond ik beneden ook steeds! Totdat de muren er eenmaal stonden en we een goed zicht kregen op de werkelijke indeling.

Beneden staan de nieuwe deuren en de nieuwe kozijnen nog in het plastic te wachten tot ze geplaatst gaan worden. Ook staan er 4 nieuwe radiatoren, wat natuurlijk heel fijn is omdat die niet meer geschilderd hoeven te gaan worden!


Ook de vloer van de zoler zit er inmiddels in en het gat voor de vlisotrap is al te zien. Wat lijkt het gat klein in  vergelijking met die we nu hebben. Is dat ook optisch bedrog of is het écht kleiner. Maar eens nameten als we erin zitten!

Trapgat:

En dan tenslotte nog wat foto's die Louis vanaf de ladder genomen heeft. Over 2 weken komt éindelijk de echte trap en dan kan iedereen wat handiger naar boven en beneden!



We hopen snel weer wat nieuwe foto's te kunnen maken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten